Să râdem cu noi:
„Patronii şi angajaţi unei societăţi care se ocupă de prelucrarea marmurei şi granitului au solicitat, marţi seară, ajutorul Poliţiei, Gărzii de Mediu şi Autorităţii de Sănătate Publică Dolj, după ce marfa le-ar fi fost murdărită de dejecţiile evacuate din două avioane,” spune o ştire a agenţiei MEDIAFAX.
„Potrivit lui Mihai Bărdinici, patron la societatea Marmura Product Craiova, două avioane ar fi evacuat, marţi după-amiază, dejecţiile care au căzut peste mai multe statui şi monumente funerare, pe care angajaţii firmei le prelucraseră pentru a fi predate unor clienţi.
„Azi după-amiază (marţi – n. r.), au trecut două avioane pe deasupra curţii. În mod ciudat, a început să plouă cu o substanţă maronie. A plouat aşa cam 30 de minute. Iniţial, noi nu am băgat de seamă, dar am văzut ulterior că toată marfa şi toată curtea era plină de această substanţă maronie”, a declarat Mihai Bărdinici.
El susţine că substanţa maronie care a căzut din cer ar proveni de la cele două avioane care ar fi evacuat dejecţiile.
„Acea substanţă mirosea foarte urât. După părerea mea, este vorba de dejecţiile din avion, de la tancurile de la closet, probabil. Drept urmare, am sistat activitatea şi am luat toţi muncitorii din fabrică şi i-am pus să cureţe imediat monumentele cu soluţii speciale, însă am constatat că marfa a rămas pătată”, a mai spus Mihai Bărdinici, citat de MEDIAFAX.
Instituţiile statului acţionează rapid în această afacere care pute de la o poştă.
„Aseară (marţi – n. r.), în jurul orei 22.30, un salariat al Autorităţii de Sănătate Publică Dolj a fost sesizat că la un depozit de marmură situat pe Aleea II Şimnic, la periferia Craiovei, marmura a fost pătată de un lichid maroniu. Am înţeles că în jurul orei 14.30 au survolat în zonă două avioane, iar din senin a apărut o ploaie maronie urât mirositoare. S-au ridicat probe de acolo pentru a vedea despre ce substanţă este vorba, iar din primele verificări a reieşit că este vorba despre fecale”, a declarat, miercuri, medicul Marian Voinescu, citat tot de MEDIAFAX.
„Azi (miercuri – n. r.), am luat măsuri acolo, la societatea de la ieşirea din Craiova, s-a dezinfectat şi spălat cu detergent. Am luat legătura cu turnul de control al aeroportului şi la ora respectivă nu a trecut niciun avion cu escală la Craiova. În cazul în care vom depista compania aeriană o vom amenda conform legii pentru că nu trebuia să arunce din zbor fecalele şi atunci când ateriza trebuiau golite containerele”, a mai spus Marian Voinescu, directorul Inspecţiei Sanitare de Stat Dolj.
Patronii au apreciat că pagubele produse de dejecţiile evacuate de la cele două avioane s-ar ridica la peste 100.000 euro”, mai spune corespondentul MEDIAFAX de la Craiova.
Chiar că au venit vremuri căcăcioase! Cel puţin în Oltenia!
Capu’ la cutieeee! Curg galbenii măgarului din poveste.
Poza e teribilă.
Ia te uită la ăla în trening şi care toarnă răchia pe gât.Cel din dreapta mai ţine între degete şi o ţigară. Pătimaşi oltenaşi.
fini
poza este mai veche, de la inundatii, dar am postat-o acum pentru ca am gasit momentul. Este superba! Exprima, mai mult decat toate cuvintele din lume, starea acestui popor. Roman! Oare ce arata, degenerare sau jemenfishism?! Sau, ca sa o dau in SF-uri, ori fi adepti ai filozofiei epicuriene?!
Rahoveanu,
poza este dureros de veridică.Ea arată clar degenerarea poporului. Titlul pozei putea să fie:
” Ţăranul e pe câmp” sau
” Drumari trudind la infrastructura ţării”
Privind personajele te întrebi dacă sunt ţărani sau muncitori.Eşti în dubiu.Uite unde ne+a adus comunismul.Ţăranul nu mai e ţăran,orăşanul nu mai e orăşan.Un popor de ţoape,care aşteaptă şi iar aşteaptă.
Îndemnul „Capul la cutie” este pentru mine. Locuiesc în Craiova,la jumătatea intervalului Şimnic-aeroport.Avioanele au culoarul la 1 km. de blocul meu şi se văd cum coboară.
Doamne fereşte să nu o ia puţin mai la dreapta şi să se scape pe mine,că m-am umplut de noroc.
M-ai lovit în pălărie cu postarea ta.
Te rog cauta pe You Tube:
Criza la romani(crisis the romanian way)
MERITA
fini
1. nu mi-am dorit sa ofensez pe nimeni dar daca s-a intamplat, iarta-ma! Geoana a zis ca vin maharii de la Ford ca sa continue investitia la Craiova, ca sa iti dau si o veste buna.
2. Am postat stirea ptr. ca mi s-a parut de toata jena. „Ploaia” se putea intampla oriunde, dar daca s-a intamplat la Craiova, cred ca au gresit locul. In Bucuresti, unde locuiesc eu, sunt destule institutii care ar fi meritat sa li se intample, nu la biata firma de prelucrare a marmurei, din Banie.
3. Tot nu pot sa cred ca este adevarat! Cum sa-si goleasca avioanele tancurile cu fecale din aer, deasupra localitatilor? Nu se face nici in pustietati, dar in aglomerari urbane?
5. Parca Isser avea o pictura „Cosasi odihnindu-se”?! Aici ar merge un titlul de genul „Betivi nesimtindu-se! Dar poate este si asta o forma de supravietuire.
6. In familia mea nu am avut niciun membru de partid: bunici, parinti, unchi, matusi, verisori. Nu este un act de mandrie, doaream doar sa fiu si mai bine inteles in ceea ce am sa spun: Consider ca cel mai grav atentat la fiinta nationala pe care l-a facut comunismul este distrugerea satului romanesc. Acea destzelenire a taranului roman si aducerea lui la oras, pe santiere si in uzine, a dus la acea degenerare de care vorbeam. Nu vreau sa minimalizez tragismul distrugerii elitei in puscariile comuniste, modelarea unei forme de pseudocultura(proletcultismul), traiul fizic la limita supravietuirii etc. „Vecinicia s-a nascut la sat” a zis Blaga. Ori lantul mostenirii taditionale a fost rupt. Tinerii au venit la oras si s-au facut oraseni de rangul 2, aducand cu ei un anume comportament rural. Batranii au ramas in sat si au murit odata cu el. Zestrea culturala, obicieiurile, stiinta de a trai in armonie cu natura inglobandu-te ei, s-au dus in „memoria uitarii”. Bunicul iesea seara, se uita in zare si stia ce are de facut a doua zi functie de soare, luna, vant, miros(zicea ca miroase a ploaie sau a zapda, deci a nins/plouat la munte si vine spre noi), observa comportamentul animalelor din batatura. Le stia de la tatal lui si bunicul lui, care la randul lor le stiau de la bunii si strabunii lor…era o experienta acumulata de zeci, sute poate mii de ani. Odata cu batranii nostri a murit si stiinta de a trai cu/in natura. Acum au rubrica meteo. Nu spun ca trebuie sa pastram un mod empiric de a trai dar este pacat ca s-a intrerupt aceasta „vecinicie”.
Rahoveanu,
ce ai postat este ADEVĂRUL trist şi urât.
Nu sunt mimoză.Nu a fost o ofensă.Nu sufăr de patriotism local.Sunt olteancă prin adopţie,sufletul mi-a rămas în Banatul de sub munte.
fini
eu tot nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva intr-o lume care se vrea civilizata. E scandalos ca sa arunci o hartie pe strada dar sa deserti hardaie cu fecale in capul oamenilor, din cer!!!